Pedrito píše:Hmm, tak už mi blokla poslední adresu... A to jsem ji ani neřek, že je píča.
Z toho je mi trochu smutno, neb píčou jsem ji nestih nazvat.
Ale ona není ani tak píča, to se jen tak říká.. je to démon.
vostalpetr píše:Pedrito píše:Hmm, tak už mi blokla poslední adresu... A to jsem ji ani neřek, že je píča.
Z toho je mi trochu smutno, neb píčou jsem ji nestih nazvat.
Ale ona není ani tak píča, to se jen tak říká.. je to démon.
Kdepak, je to docela normální katolická pica,
Tyhle Jeziskarsky svatousci dva tisíce let serou leda hovna kterejmá chtěj druhý voblbovat,
Hlavně aby je nikdo neprokouknul a nekritizoval,
Mezi fasounem, bolševikem a katolíkem není rozdíl....
Pedrito píše:I následnou blokla, nevím že bych ji vulgarně urážel. Tak to teď doženu.
Ne, seru na tu svini.
armin píše:Pedrito píše:I následnou blokla, nevím že bych ji vulgarně urážel. Tak to teď doženu.
Ne, seru na tu svini.
Asi si uhodil několikrát hřebíček na hlavičku. Brání své krásné iluze a svůj sebeobraz.
Pedrito píše:armin píše:Pedrito píše:I následnou blokla, nevím že bych ji vulgarně urážel. Tak to teď doženu.
Ne, seru na tu svini.
Asi si uhodil několikrát hřebíček na hlavičku. Brání své krásné iluze a svůj sebeobraz.
Nějak jsem zrovna ani nechtěl, spíš mudrc zas zatáhl za držťkovou šňůrku.
Ta opice v těle člověka,.. holt evoluce.
Pedrito píše:A je to hezký slovo, je dle mně krásnější říct, narodil jsem se z píči, než . Teď ani nevím jak se to odborně jmenuje... Vulva? Můj strejda říká - chlupatice. On je supr, zdraví mě pravidelně, "Zdarec, v kundě aspoň palec!" Ale jinak to je boží človíček, co nemá chybu.
vostalpetr píše:Tedy oprava, láska je buh,
Ale pouze pro takový pudovy kundy jako je ona,
Pac to je celý obzor života který je schopna si uvědomit a prožívat....
vostalpetr píše:Pedrito píše:A je to hezký slovo, je dle mně krásnější říct, narodil jsem se z píči, než . Teď ani nevím jak se to odborně jmenuje... Vulva? Můj strejda říká - chlupatice. On je supr, zdraví mě pravidelně, "Zdarec, v kundě aspoň palec!" Ale jinak to je boží človíček, co nemá chybu.
To není nadávka ale primer pro pudové jednání,
Kdy se člověk nachází na úrovni zvířete, tak je ovládán pudy, čili tím čemu se říká pocity,
A rozum používá pouze k obhajování svých pocitu,
Ta její neutuchající potřeba štěstí je jen zvířecí pud,
Který obhajuje nasprtanymi posvátnými formulkami z internetu...
A protože je i pudové nadržená tak ji ta pudová láska tlaci do prdele a tak musí furt masturbovat,
A čím víc si picu honí, tím víc je nadržená...
Láska totiž není žádný bůh,
nýbrž boží naprogramování živé přírody skrze pudy...
vostalpetr píše:A tadle kundi vizualistka od Napoleona Hilla si již v počátcích Jitřní země vysnila,
že štěstí je nirvana,
a také od té doby si tu svoji neutuchající Nirvanu vylepšuje tím svým smejdenim po internetu kde vyzobava výroky mistru,
Kterými mini ta mrdka poučovat druhý,
Neboť druzí jsou úplní blbci vedle jejich vyctenim, voblbovacek a vizualizaci...
Takže je to nejen blbá masturbují či pica, ale i pica zamindrakovana,
S potřebou poučovat druhý,
Ta bejt moje máma tak bych ji udělal takový peklo, že by skončila na psychine tou svou láskou a vševědoucnosti,
A tam pod sebe srala hovna a slintala si po bradě...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 52 návštevníků