salmo1cz píše:Naštěstí pro nás je Evropa pro Rusko pořád důležitá.
Začne se jednat, ale né Ukrajina-Rusko, ale Evropa- Rusko.
A pak jsem uviděl, že to nejsou letadla, ale velcí černí draci.
A pak vybuchnul nedaleko nás.
Alaja píše:A pak jsem uviděl, že to nejsou letadla, ale velcí černí draci.
A pak vybuchnul nedaleko nás.
To mě se kdysi zdálo, takový ten živý sen, že Země měla kolem sebe, vysoko na nebi, nějaký divný obal z ledu. A ten najednou popraskal a kusy ledu začaly padat na zem. Každou chvíli to kamsi dopadlo, zbořilo to třeba i velký dům.....
armin píše:Pobijeme agresoři,
na zemi i ve vzduchu,
ejchuchů, ejchuchů
a taky ve vzduchu.
Zkrátka když někdo začne ostřelovat raketami moji zem, můj dům,
tak zkrátka mu půjdu rozbít hubu - i kdyby mě to mělo třeba stát život.
To se zkrátka nedělá,
a takovéhle způsoby je třeba utnout, dokud to jde.
A takhle díky Bohu reaguje Ukrajina.
Sláva Ukrajině!
Třeba Trini, ta by se raději vzdala a vlezla okupantům do prdele - zkrátka ženská - silnější jebe, jak by řekl Vostál
Ale nejsou všechny ženy takovéto prodejné "děvky" .
China verspricht Putin Hilfe ++ Wieder weniger Gas
Nach Telefonat mit Putin: Peking verspricht Russland Hilfe
Alfons píše: Prostě je vás hodně, jste většina a jsme si cizí.
Jana píše:Tak proto se tady cítím být Doma,
Trini píše:Jana píše:Tak proto se tady cítím být Doma,
Cítit se doma? Kdo by se jako měl cítit doma? To jsou jen všechno výmysly a hry mysli - jestli je štastná nebo není, cítí se doma nebo ne atd. atd.atd.
V tichu se tohle a vůbec nic neřeší.
Trini píše:Armine, ty prodejná děvko, v 68. jsi nebojoval a lezl jsi SSSR do pr.....,tím, že jsi vstoupil do svazu mládeže.
Jana píše:kde víme, že Láska je vším a všechno je hra mysli,
Trini píše:Alfons píše: Prostě je vás hodně, jste většina a jsme si cizí.
To bude zřejmě důvod, proč jsem se ani já necítila v Česku doma. Kvúli prodejným děvkám typu armina. Vedli normalizaci a ted to tam zase dál vedou do háje, do nové totality.
Jana píše:Nejsou tady dvě existence - jedna duchovní, kde víme, že Láska je vším a všechno je hra mysli, a druhá racionální, kde víme, jak je kdo jak špatný, jak kdo nemůže být láskou. Právě že ta racionální je jen pouhou hrou mysli, tedy výmyslem. A v tichu srdce, kde Láska je vším, je to jasné.
armin píše:Trini píše:Armine, ty prodejná děvko, v 68. jsi nebojoval a lezl jsi SSSR do pr.....,tím, že jsi vstoupil do svazu mládeže.
Nebojovali jsme, protože jsme neměli šanci.
Proto si cením Ukrajinců, že jsou toho - i proti velké přesile schopni.
Alfons píše:Jana píše:Nejsou tady dvě existence - jedna duchovní, kde víme, že Láska je vším a všechno je hra mysli, a druhá racionální, kde víme, jak je kdo jak špatný, jak kdo nemůže být láskou. Právě že ta racionální je jen pouhou hrou mysli, tedy výmyslem. A v tichu srdce, kde Láska je vším, je to jasné.
O tom Tichu srdce, kde je Láska vším, ti pověděla mysl. Aby jsi se nezbláznila.
Trini píše:Na Ukrajině bojovali a bojují nadšeně jen náckové, ostatní musí, protože je tam nahnal Zelenský mobilizací. Už prý mnozí z nich podávali petici, že to nechtějí, at je Zelenský pustí ven. Ale kdepak, ten je nepustí, až do posledního muže mají podle jeho představ zajít. Ukrajinci vědí, že každým dnem války jen zbytečně umírají a jejich zem je devastována. Mělo se už dávno začít vyjednávat, ale USA chce, aby ta válka trvala co nejdéle, takže bez šance. Na životě ukrajinských mužú zřejmě nikomu nezáleží.
Alfons píše:Trini píše:Alfons píše: Prostě je vás hodně, jste většina a jsme si cizí.
To bude zřejmě důvod, proč jsem se ani já necítila v Česku doma. Kvúli prodejným děvkám typu armina. Vedli normalizaci a ted to tam zase dál vedou do háje, do nové totality.
Napadá mě, že armina chování lze dobře popsat pomocí Ra učení.
Armin je (nevyvinutá) negativní entita služby sobě samému. Tyto entity mají aktivované pouze dolní 3 čakry, tj. funkci přežití, rozmnožování se a sebe-uvědomění (jakožto ega). Srdeční čakra (a vyšší) jsou pro ně španělskou vesnicí. Kdysi jsme s Tarou armina žádali o léčení (když naznačil, že by mohl mít toho schopnost), nechápavě to však odmítl s tím, že by přeci překážel našemu seberozvoji (námitku o činnosti Ježíše nebyl schopen pojmout).
Odtud jeho neschopnost vžít se, soucítit (jeho sou-cit je souhlasný pocit s ním, nikoli schopnost empatie) s Ruskem a tudíž i rozhodování se toliko mezi bojem/vzdáním se.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků