Pro Zdeňka

naše první fórum... :-)

Pro Zdeňka

Příspěvekod honzam » ned 30. lis 2025 13:40:57

Zdeňku, kašli na ty blbečky. Jen chtějí provokovat a poměřovat si pinďoury. V klášteře ani jeden z nich necvičil a opravdové duchovno znají jen z rychlíku. Pedrito si o sobě myslí, že je mistr světa a Miroslav je zase neomylný světec rovný nebi. Je to ztráta času a pod Tvou úroveň s nimi diskutovat. Z posezeníčka, kde jim už nepíše nikdo, s kým by se mohli hádat, lezou na inspiruj a prudí.

:hlad:
E PLURIBUS UNUM
honzam

Re: Pro Zdeňka

Příspěvekod Pedrito » ned 30. lis 2025 14:15:41

honzam píše:Zdeňku, kašli na ty blbečky. Jen chtějí provokovat a poměřovat si pinďoury. V klášteře ani jeden z nich necvičil a opravdové duchovno znají jen z rychlíku. Pedrito si o sobě myslí, že je mistr světa a Miroslav je zase neomylný světec rovný nebi. Je to ztráta času a pod Tvou úroveň s nimi diskutovat. Z posezeníčka, kde jim už nepíše nikdo, s kým by se mohli hádat, lezou na inspiruj a prudí.

:hlad:

Držím Zdeňkovi palce. Pamatuješ, jak na tebe v začátku posezeníčka vyjížděl?
Asi ještě nebyl dostatečně polarizován :nuda:
Pedrito

Re: Pro Zdeňka

Příspěvekod Pedrito » ned 30. lis 2025 14:55:17

Opět jsi mě zmátořil.. neb jsem zas zapomněl, jak chutná kapustová polívka. Je to asi osud, ve školní jídelně jsem z ní vždy zvracel. Bylo to, jako jít na mučidla, a učitelka dozorkyně procházela, všichni to museli sníst. Tak jsem to v sobě dusil, juch, konec oběda a letěl jsem zvracet... Jednou mě potěšilo, že Vlastík bleje vedle.
Pedrito

Zpět na Všechno možný