vostalpetr píše:
Havlovo pláně moralizování mně přijde stejně hloupe jako moralizování Masaryka,
Pedrito píše:No, nevím jak pokročila pošta, nějaké chlazené obálky...
leda v zimně a před odesláním zmrazit
vostalpetr píše:Pedrito píše:No, nevím jak pokročila pošta, nějaké chlazené obálky...
leda v zimně a před odesláním zmrazit
Tak už jsme si je udělali
Ale moc se nepovedly
Jarka má zácpu
A já průjem jak Jana !
Pedrito píše:Máslo ne, u pampelišek! Musíš ho Jarko víc hlídat
Pedrito píše:Máslo ne, u pampelišek! Musíš ho Jarko víc hlídat
salmo1cz píše:Papír nic nedělá, já jsem na tom jednou upekl kuře.
Pochlubil jsem se známému co dělá kuchaře v restauraci.Ten mí říkal nic si z toho nedělej, když jsem se učil a byl ve výrobně polotovarů, tak nám mlecí stroj občas sežral utěrku nebo hadr čím se to utíralo a na sekanou to nemělo žádný vliv...No.
vostalpetr píše:Pedrito píše:Máslo ne, u pampelišek! Musíš ho Jarko víc hlídat
Jaký ne !
Máslo je nejvyšší láska !!!
Jarka píše:Pedrito píše:Máslo ne, u pampelišek! Musíš ho Jarko víc hlídat
To se lehce řekne, ono je jednodušší hlídat deset velbloudů, než blouda Petra....
Chcimírové v Rusku to nemají lehké...
Ozvali se, už nežijí. Ruské magnáty dál kosí podivné sebevraždy
Od začátku války na Ukrajině zemřelo za záhadných okolností nejméně 38 ruských magnátů a přinejmenším u deseti z nich byla oficiální příčinou smrti sebevražda. Nejvíc tuto „epidemii“ odnesla soukromá energetická firma Lukoil, která přišla o nejméně čtyři členy vrcholného managementu. Představenstvo Lukoilu včetně zmíněné čtveřice se na začátku invaze vyslovilo proti válce, připomněl list The New York Post.
Vedení největší soukromé ruské ropné společnosti jen několik dní po ruském vpádu na Ukrajinu v únoru 2022 vyzvalo k ukončení nepřátelských akcí. V prohlášení uvedlo, že „soucítí se všemi lidmi, které tato tragédie postihla“ a naléhalo na „řešení problémů (mezi Ruskem a Ukrajinou) prostřednictvím seriózních jednání a diplomacie“.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .nexttoart
armin
Poděkoval: 37
Poděkováno: 86-krát v 82 příspěvcích
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků