Herečce Obermaierové dramaticky zvýšili nájem na sedm tisíc. Tak to už přestává všechnoPaní Jaroslava Obermaierová, herečka ze seriálu Ulice a druhá seriálová manželka majora Zemana, se stále nachází přímo v epicentru sociální exploze, do které nás uvrhla vláda válkychtivé fialové pětikolk. Přední umělci nuzují.
Její potíže jsme tu již bedlivě sledovali. Loni v listopadu se odebrala na venkov, žila dle svých slov o bramborách a bála se, co bude. Na chalupě ještě ke všemu tomu neštěstí má zavedený plyn a propadala úzkostem, co se stane, až nebudou ruské dodávky.
„Plyn začíná být exkluzivní věc. Bojím se, že nám ho vypnou. Děsím se toho, co pak udělám, když nebude. Přemýšlím, jestli nespáchám sebevraždu, kde si půjčím? Jídlo neřeším, k obědu mi stačí brambory, ale teplo člověk přece potřebuje,“ svěřila se tehdy pro Extra.cz.
Pak přišlo jaro a herečka propadla dalším temným náladám po nákupu v Bille. Všechno vyjevila Parlamentním listům (21. února). „Včera jsem byla nakupovat v Bille. Pod šedesát korun tam nedostanete nic, snad kromě žvýkačky. Vidím to tak, že by tihle politici byli rádi, kdybychom rychle vychcípali, ta naše generace, aby to šlo rychle. Že budeme nuceni jíst nezdravá jídla, že dřív umřeme, a to bude vyhovovat.“
Svým analytickým bystrozrakem ekonomiky z lidu postřehla příčiny. „Mně u téhle vlády nepřijde normální nic. Celkem chápu, že nemají peníze, ale už nepochopím, proč se neřekne, proč je nemají. Svádět to všechno na předchozí vlády mi přijde nesmyslné. Zrovna dnes v televizi běželo, že to všechno dáváme na zbraně. Tak kdyby něco z toho na zbraně ubrali a nechali to v rozpočtu, tak udělají líp. Ale to je můj názor,“ sdělila Obermaierová.
https://www.forum24.cz/herecce-obermaie ... .sznhp.box