Svět osvícené bytosti (Maharadžův svět): Maharadžův svět je "dokonalý a neměnný". Není v něm noc ani den, teplo ani chlad, žádné starosti ani výčitky. Jeho mysl je "osvobozena od myšlenek, neboť tu nejsou žádné touhy, jichž by byla otrokem." To je popis bytí v čistém Vědomí, za hranicemi ega a jeho identifikace. V tomto stavu neexistuje připoutanost, a tudíž ani karma. Maharadž říká: "Můj svět je mnou samotným. Je úplný a dokonalý. Každý otisk je vymazán, každá zkušenost odmítnuta." To znamená, že osvícená bytost nevnímá oddělený svět "tam venku". Rozpouští se v jednotě s veškerou existencí, a jelikož neexistuje žádné "já", které by se identifikovalo s pomíjivými zážitky, neexistuje ani utrpení a ani karma, která by se mohla vázat.
Když Maharadž říká, že "váš svět neexistuje, že sníte," nemyslí to tak, že by vaše fyzická realita nebyla skutečná ve smyslu hmatatelnosti. Mluví o tom, že vaše prožívání této reality je iluzorní, protože je filtrováno skrze připoutanosti, ego a iluzi oddělenosti. Jakmile se probudíte z tohoto snu, realita se jeví zcela jinak – jako nekonečné, neměnné Vědomí, které je základem všeho.
A čemu ty blbá Pico nerozumíš???
Až chcípneš debilni idiotko, tak se žádná věčnost nekoná,
Protože bez uvědomění věčnosti prostě o tom nic nevíš
Jediné co po tvé zkurvene blbé bytosti zůstane,
Bude tvůj vymrdanej příspěvek blbý krávy do kolektivní karmy,
Tedy zkušenost idiotky co ovlivní kolektivní karmu
A toto bude uloženo v akaše
Ákáša (znamená "duch" nebo "éter, prahmota, informační pole, božské vědomí, duchovní vibrace, božská síť informací, které jsou obsažené ve všem, není rozdíl mezi bohem a ákášou, kolektivní vědomí propojené vibrací lásky) je vesmírná kronika (paměť přírody, Země a dokonce Vesmíru), morfogenetické pole, univerzální duch nebo také kolektivní nevědomí a vědomí propojené láskou. Veškeré činy minulosti i přítomnosti, ale také všechna slova i každá nevyslovená myšlenka prý zanechávají stopu v energetickém obalu obklopujícím naši planetu. Každý skutek i myšlenka jsou údajně sami o sobě energií, která se nikdy neztrácí. Mají zůstat zachyceny v čemsi, co je označováno jako ákáša. Nejčastěji proto bývá přirovnávána k magnetofonové pásce (CD disk, cloudu atd.)
Je ti to málo, ty věčná neměnná kundo zpicena ?
Mně tedy rozhodně ne,
A proto ty blbý hovado je tě třeba mrdat a mrdat a mrdat
Ty sebestředná neměnná idiotko !
Je mne zcela u prdele tvý osvícení nebo osvícení jiných pitomců,
Jsi tak debilni
Že nechápeš že toto je "vývoj" toho věčného a neměnného
To se totiž může vyvíjet pouze promennym...
Ty blbá zkurvena vymaštěný opice !
Už aby jsi chcípls ty kundo a vyprdela do věčného a neměnného
O kterém ovšem nebudeš mít žádné uvědomění....
A po tobě tady zůstane jen věčná a neměnná hromada opicích hoven !!!